Våra fastighetsskötare är kunniga som få

Eftersom vi drog igång vår verksamhet redan 1972 har våra fastighetsskötare en expertis som inte många andra kan mäta sig med. Vi erbjuder en ett brett serviceutbud när det kommer till fastighetsskötsel. Vi sköter underhållet av din fastighet på en fortlöpande basis för dig som har ett avtal med oss, och finns här för att hjälpa dig om något skulle gå fel.

Med hjälp av våra fastighetsskötare kan du helt enkelt få en fastighet som är en trevlig plats för både boende och besökare. Dessutom sparar du både tid och energi genom att slippa att själv behöva lägga ner tid på städning av trapphuset och liknande arbetsuppgifter. Vi sköter det hela åt dig!

Utvändig och invändig skötsel

För oss och våra fastighetsskötare spelar det inte någon roll om det rör sig om utvändig eller invändig skötsel av din fastighet. Oss kan du alltid få bästa möjliga hjälp av oavsett vilket. Våra fastighetsskötare ser helt enkelt till att din fastighet kan visa sig från sin bästa sida, både på insidan och utsidan!

När det kommer till invändig skötsel kan vi som tidigare nämnt bland annat förse fastigheten med städning av trapphuset, fixa ärenden som har med elektriciteten att göra, måla om de allmänna utrymmena om så krävs, tvätta bort graffitti och erbjuda liknande tjänster.

Vår utvändiga service består bland annat av rengöring av fasaden, skötsel av grönområden, snöskottning och trädfällning. Du kan helt enkelt lämna merparten av skötseln av din fastighet åt oss!

Vi är baserade i Hägersten

Vi och våra fastighetsskötare har vår bas i Hägersten. Naturligtvis betyder inte det att du också måste vara baserad i just denna del av Stockholm. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till fastighetsägare över alla delar av Stockholm med omnejd. Du är varmt välkommen till att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify