Vi sköter underhållet av din fastighet

Du som ingår ett avtal med oss kan lämna skötseln av din fastighet i våra händer. Vi kan bland annat hjälpa dig med följande:

img

Skötsel av fasaden

Eftersom fasaden är det första intrycket man får av en fastighet är det viktigt att hålla denna i ett bra skick. Just därför är fasadskötsel en av många tjänster vi erbjuder. Vi ser till att hålla din fasad i toppskick, detta oavsett om det handlar om att den behöver putsas, tvättas på annat sätt, målas om, eller vad det än gäller.

img

Trapphusstädning

Fasaden må vara det första intrycket man får av en fastighet, men trapphuset är det andra. Just därför är det viktigt att också detta är i ett bra skick. Även trapphusstädning är därför en av de tjänster som ingår i vårt utbud. Vi städar ditt trapphus med jämna mellanrum så att det kan vara en trevlig plats för alla boende och besökare att vistas i.

img

Elektricitet

Vi kan även hjälpa dig med elektriciteten i din fastighet. Detta inkluderar allt från belysning till att se till att vara på plats vid strömavbrott och liknande.

img

Skötsel av grönområden

Vi kan också sköta de grönområden som finns i anslutning till din fastighet. Detta kan handla om allt från gräsklippning och rensning av rabatter till klippning av buskar samt trädfällning.